Safe Haven Inu Recue

~Saving ONE Dog Will Not Change The World BUT For That ONE Dog The World Will Change~ 

Wij bieden diverse manieren van Sponsoring aan


Adoptie op Afstand

Adoptie op afstand houdt in dat u maandelijks of op jaar basis een bedrag sponsort voor 1 van onze blijvende opvanghonden. Dit zijn honden die door hun leeftijd of door hun rugzak gewoonweg niet te plaatsen zijn. Deze honden blijven bij ons wonen met alle zorg en liefde die zij nodig hebben.

Voor Adoptie op afstand hebben wij nu beschikbaar "Kuma" een prachtige ruim 9 jarige Akita teef die in verschrikkelijke omstandigheden aangetroffen is. Kuma heeft een enorm lief karakter en is altijd blij het is eeuwig zonde dat het 9 jaar heeft geduurd eer ze echt kon beginnen aan haar leven. Kuma heeft helaas geen goede gezondheid, ze heeft Spondylose en dat doet haar zeer, vooral als ze met spelen toch bepaalde bewegingen wil maken uit blijdschap. Ze staat op pijnstillers en krijgt extra supplementen om alles zo prettig mogelijk voor te houden. Ook gaat Kuma beginnen met Aquatherapie. 


En ook beschikbaar voor adoptie op afstand is de vijf jarige ex broodfok teef "Waikiki". Zij is sinds kort bij ons in de opvang en een extreem bang hondje. Waikiki heeft Patella Luxatie aan beide knietjes dus zal uiteindelijk geopereerd moeten worden. Alle steun voor Waikiki kunnen wij dan ook hard gebruiken.Wat doen wij dan voor de adoptanten ?

Voor de mensen die bijdrage aan de kosten van een hond, organiseren wij bezoekdagen, wandeldagen en je krijgt iedere maand een update met foto. Ook krijgt u per post een prachtige foto toegestuurd van de door u geadopteerde hond.

Interesse in Adoptie op Afstand neem gerust contact met ons op via het contactformulier ! 

Vrijwillige bijdrage

Ook vrijwillige donaties zijn bij ons van harte welkom, en kunnen wij uiteraard zeer goed gebruiken.

Deze kunnen overgemaakt worden op onze bankrekening, via paypal of op onze Crowdfundig pagina.

Stuur ons gerust een berichtje op welke manier u ons zou willen helpen naar info@safehaveninurescue.nl 


Materialen

Ook kunnen wij altijd hekwerk gebruiken, kennelpanelen, benches en manden.