Safe Haven Inu Recue

~Saving ONE Dog Will Not Change The World BUT For That ONE Dog The World Will Change~ 

Onze Honden

Aloha

Ex broodfokteef van ongeveer 13 jaar. Heeft ruim 9 jaar in de broodfok industrie gewerkt in verschrikkelijke omstandigheden. Aloha is blind aan 1 oog en heeft ongeveer 15 procent zicht aan haar andere oog. Bijna geheel doof. Haar stembanden zijn doorgebrand in de broodfok.

Hobby's: slapen, knuffelen ,eten en alleen spelen in het gras
Tanuki haar leeftijd is onbekend, ze wordt geschat op 10 jaar. Ze heeft een zwaar leven gehad....eerst in de broodfok en daarna voor vuil met 30 honden achtergelaten in Slowakije waar ze bijna een jaar hebben moeten overleven. sinds 12 september 2021 woont ze bij ons. Tanuki is nog zwaar getraumatiseerd en blijft dan ook bij ons wonen.

Hobby's : Slapen, bankhangen & Autorijden & op avontuur gaan
Kimiko

Geboren op 17-04-2016 bij een bonafide fokker. Zij komt uit geteste ouders en een liefdevol nest. Heeft een stamboom en een zeer goede start in het leven gehad. Kimiko is een beetje als een baby bij haar eerste eigenaar opgegroeid, zeg maar gerust een verwend nest. Toen baasje nummer 1 geen tijd meer had voor Kimiko is ze naar mensen gegaan die geen idee hadden wat een Shiba nou eigenlijk voor een ras is. Die twee dingen bij elkaar maakte van Kimiko een zeer gefrustreerde Shib met wat serieuse gedragsproblemen. Kimiko is uiteindelijk bij ons terecht gekomen en na 2 weken flinke strijd is ze weer een fantastische meid. Ze heeft Humor, enorme flirt en weet iedereen om haar pootjes heen te draaien.

Hobby's: Eten, Knuffelen,flirten en bankhangen
Kuma

Geboren op 16-02-2010, Kuma heeft een enorm triest leven gehad in Servie. Ze heeft 5 jaar als vuil aan een ketting geleefd tussen andere (dode)honden in. Ze is uiteindelijk zwaar verwaarloosd / ondervoed door een rescue organisatie weg gehaald. Daar de rescue organisatie bang was om haar te plaatsen omdat haar ras (Akita) niet goed bekend stond heeft ze nog eens 4 jaar in minimale omstandigheden moeten leven. Met veel moeite hebben wij haar uiteindelijk naar Nederland kunnen halen. Ze woont nu alweer een tijd bij ons en ze kan eindelijk ervaren wat liefde en warmte is.

Hobby's:  wandelen, slapen en gewoon schattig zijn

Honolulu

Geboren op 20-11-2015 (broodfok paspoort datum) in de Broodfok en daar al die jaren ook broodfok mama geweest. Toen zij niet meer functioneerde is ze gedumpt bij een Belgisch asiel, en via dat asiel is ze weer naar ons gekomen. Lulu is een onzekere en getraumatiseerde dame, die bij ons weer helemaal aan het bloeien is. Ze heeft patella luxatie aan beide knietjes en moet daaraan geopereerd worden. Verder is ze een waanzinnig lief hondje die nu eindelijk mag genieten van het leven.

Hobby's: Eten, Snacken en op zoek gaan naar voedsel 
Kitsune

Geboren op 23-10-2013 bij een thuisnest. Helaas een nestje waar ook geen onderzoek is verricht naar de ouderdieren. Kitsune heeft dan ook de ziekte SA.

Kitsune is bij ons gekomen via het asiel. Hij was in beslag genomen na ernstige verwaarlozing incl bijtincident. Kitsune heeft een goede start gehad in het leven maar is helaas daarna via marktplaats meerdere keren verhandeld.

Hobby's: Slapen, spelen en uren naar buiten staren zonder te bewegen
Qai

Geboren op 20-06-2017 bij een Belgische fokker. De fokker fokt met stamboom maar daar is dan ook alles mee gezegt. Qai heeft geen goede socialisatie gehad vanaf zijn geboorte en daardoor ook een rauw kantje. Aangekocht door mensen die absoluut het beste met hem voor hebben gehad maar door prive redenen afscheid moesten nemen van hem. Via de Belgische Shiba resuce zijn wij benaderd om hem op te vangen. Qai is een waanzinnige leuke shiba waar we veel werk aan hebben gehad (kon makkelijk uitvallen). Qai hoort bij ons en is een hele blije en gelukkige Shib.

Hobby's: Eten, snacken, spelen, nog meer spelen, wandelen en dan weer spelen, knuffelen maar daarna weer spelen.

Waikiki

Geboren 20-12-2014 in de broodfok. Daar heeft zij 5 jaar gezeten als broodfok mama en uiteindelijk gedumpt bij het asiel omdat ze haar niet meer drachtig kregen. Het asiel in Belgie heeft ons benaderd of wij haar konden opvangen en helpen. Waikiki is ernstig getraumatiseerd en dat krijgen wij er ook nooit helemaal meer uit. Ze is bij Safe Haven zeker gelukkig, vertrouwd de andere honden en ons maar een plotselinge beweging of geluid brengt haar weer in angst. Waikiki heeft patella luxatie aan beide knietjes maar operatie is gelukkig niet nodig.
Hobby's: Eten, eten stelen, speelgoed slopen, Auto rijden en wandelen.

Misao (overleden +)

Geboren op 16-07-2013 bij een bonafide fokker. Zij komt uit geteste ouders en een liefdevol nest. Heeft een stamboom en een zeer goede start in het leven gehad. Misao hebben wij overgenomen van een fokker omdat die haar meer aandacht gunde en wij helemaal verliefd op haar waren, en zij als stabiele teef een enorme toevoeging is voor de onzekere honden met rugzak die bij ons komen / zijn.

Hobby's: Knuffelen, wandelen, spelen en spullen stelen die niet van haar zijn

 *Panda is helaas op 21-07-2023 overleden*

Panda is een 15 jaar oude reu die bij ons is gekomen via Dierenasiel DINO in Belgie. Hij is 1 van de 100 in beslag genomen honden uit Lanaken. Hij heeft een verschrikkelijk leven gehad. Hij is extreem bang en heeft een aantal medische mankementen (patella, artrose,bijna geheel blind en doof).

Hobby's: Eten, Snacken, Slapen, Ontbijten, Lunchen, Dineren en Brunchen niet te vergeten   
Caesar is een 10 jaar oude Akita (mix) reu die vanuit Griekenland naar ons is gekomen. Door Kanker is zijn rechter achterbeen geamputeerd. Gelukkig kan hij met drie beentjes nog heel goed lopen en rond huppelen.

Hobby's: Eten, knuffelen & mopperen op andere honden