Safe Haven Inu Recue

~Saving ONE Dog Will Not Change The World BUT For That ONE Dog The World Will Change~ 

Onze organisatie

Wat eigenlijk heel klein begon, en ook de bedoeling was klein te houden is inmiddels uitgegroeid tot een full time job. Wij vangen niet alleen Akitas en Shibas op voor Nederland en Belgie maar worden inmiddels ook benaderd uit andere landen. Op dit moment hebben wij 6 Shibas en 3 Akitas bij ons rondlopen, deze zijn niet allemaal voor adoptie. Sommige honden zijn dusdanig beschadigd dat het ze geen goed zou doen om ze nogmaals te plaatsen, andere hebben we opgenomen en zitten zo diep in ons hart dat ook die bij ons blijven. Wij hebben 2 opvangplekken voor de Akita en 2 opvangplekken voor de Shiba. Op dit moment zijn alle plekken bezet. Wij willen nog uitbreiden met twee plekken maar verwacht dat dit pas in de zomer van 2021 gerealiseerd is.

Op ons terrein hebben wij 2 speelweides, 2 buitenkennels, 2 binnenkennels, een eigen trimruimte en ruim 3 hectare grond om te kunnen trainen. Verder gaan wij rond april 2021 een eigen snuffeltuin aanleggen voor de honden zodat we ze nog meer uitdaging kunnen bieden.

Ook runnen wij een waanzinnige leuke shop: Jeeps & Dogs  "www.jeepsanddogs.nl" de totale opbrengst gaat naar Safe Haven Inu Rescue zodat wij als prive instelling alle kosten kunnen opvangen. Uiteraard kunnen wij niet zoveel doen zonder de hulp van onze sponsors en adoptanten, wij zijn enorm dankbaar dat we zoveel steun krijgen. Verder kan je bij ons terecht als je hond gedragsproblemen heeft, voor rassenvoorlichting en wij blijven bezig met het campagne voeren tegen broodfok !

Uiteraard hebben wij inmiddels al ruim 20 jaar ervaring en voldoen wij aan de eissen die gesteld worden aan het houden van honden. Verder zijn we in bezit van diverse diplomas om honden te kunnen helpen en trainen.  

Stay Pawsitive  :-)

Jennifer & Berry

info@safehaveninurescue.nl